It's a bug, but I'm not sure where

Found a bug? Report it here
Kevin
Posts: 186
Joined: April 26th, 2009, 6:18 pm
Contact:

Re: It's a bug, but I'm not sure where

Post by Kevin »

That's an interesting one..

If you edit the feed details and set it up to skip description, does it still show the same page when you use the arrows?

If you add the feed in another category, does this still happen.

I'll test more later, but currently on my phone, I cannot reproduce..

Thank you very much, I also notice that this feed formats itself in a different way that I would like to change... thank you again for sharing!
Kevin
Posts: 186
Joined: April 26th, 2009, 6:18 pm
Contact:

Re: It's a bug, but I'm not sure where

Post by Kevin »

Interesting.. since it works fine when added new, the only thing I can guess is that something happened in the upgrade process.
Can't think of what, but I'll have to check...
My guess is it will work fine from here on out...


What other strange behaviors do you see?
Kevin
Posts: 186
Joined: April 26th, 2009, 6:18 pm
Contact:

Re: It's a bug, but I'm not sure where

Post by Kevin »

I'm glad to hear you like the new version!
I know why the feed isn't showing up as before, and it's no big deal to straighten it out. I'll try to get an update out for that pretty quick.
I would like to thank you, again, for letting me know.
Post Reply